Despre noi

Bine ati venit la Mobila-Cris, expertul tau in mobilier de serie si la comanda
Veti spune:"Inca o firma de mobila...", si cu siguranta suntem una dintre cele cateva zeci de firme de profil care activeaza in judetul Timis,dar in cele din urma te vei convinge de calitatea mobilierului si tapiteriei produse si comercializate de noi si de profesionalismul cu care lucram.
Avem increderea ca dupa ce veti fi citit aceste randuri Mobila Cris va fi preferata ta in materie de mobilier si tapiterie.
Despre SC CRIS-BM SRL;
Totul a inceput in anul 2004 cand eram 2 angajati nemultumiti de realizarile personale si cu o mare dorinta de schimbare in a oferi mobilier de calitate. Aceasta schimbare s-a produs in momentul in care am luat decizia de a produce ceva de care sa se bucure un numar cat mai mare de clienti si in acelasi timp sa indeplineasca cat mai multe nevoi in materie de mobilier si tapiterie. Curand am realizat ca cea mai mare satisfactie pentru noi este bucuria si multumirea clientilor nostri in momentul in care isi vad produsele instalate exact asa cum si le-au dorit.
Afacerea a pornit cu noi 2 angajati foarte motivati si dornici de succes iar in acest moment suntem o echipa formata din 10 oameni. Stim ca pentru o firma 10 angajati nu inseamna foarte mult, dar atunci cand acestia pun pasiune si in ceea ce fac lucrurile ies foarte bine.Datorita seriozitati si capacitati de productie ridicata in anii 2005-2006 am otinut locul II pe judet si pe partea de vest in cadrul microintreprinderilor.In anul 2011 ianuarie am obtinut si certificat ISSO 9001:2008.Este de inteles ca vom creste pentru ca lucrurile evolueaza in fiecare zi la fel ca si tehnologia iar cererea de mobila de calitate este foarte mare.Mobila Cris va asigura in Timisoara transportul pana in fata domiciliului si montajul gratuit la produsele comercializate prin magazinele noastre din Timisoara situate in Kappa Center tel;0756082474 si Alfa Center tel;0756082472 sau vizitati pagina noastra de Facebook
Timpul, este important pentru dumneavoastra si pentru noi.
Timpul de realizare al unui produs de mobila sau tapiterie este foarte important si pentru dumneavoastra, de aceea nu ne permitem sa nu va respectam timpul dumneavoastra. La noi serioazitatea si profesionalismul sunt principiile noastre de baza. Totul este flexibil si in beneficiul clientilor nostri odata ce comanda este lansata. Orice client poate vizita atelierul nostru de mobila din Becicherecu-Mic oricand doreste in timpul programului de lucru pentru a vedea stadiul de dezvoltare ale produselor de mobilier comandate. Parerea fiecarui client conteaza pentru noi pe aceasta bazandu-se reausita oricarei lucrari de calitate.Pentru intrebari si raspunsuri sau comenzi online nu ezitati sa ne contactati pe e-mail.Daca sunteti un magazin si doriti colaborare va stam la dispozitie cu informatii complete si oferta detaliata pentru mobilierul produs si comercializat de noi.
Detaliile fac diferenta
Chiar daca este vorba despre o mobila de bucatarie, mobila de sufragerie, un birou, o canapea ,un coltar un dormitor preocuparea noastra pentru detalii se va regasi in oricare dintre aceste produse.Mentionam ca produsele noastre beneficiaza de certificat de garantie pe perioada a 2 ani de zile.Mobilierul produs de SC CRIS-BM SRL este executat din pal melaminat de minim 18 mm grosime.Nu recomandam feronerie si accesorii ieftine si de proasta calitate,tocmai acestea facand diferenta intre o mobila de calitate si cea de slaba calitate,apoi urmand debitarea materialului si finisajul cantului aplicat. La alegerea clientului se poate executa mobilier pe diferite grosimi si culori de pal melaminat sau mdf.Cantul mobilierului este aplicat cu un utilaj profesional marca Felder G580 care asigura un finisaj de calitate ridicat piesei dintr-o singura trecere.La aplicarea cantului se foloseste cantul ABS de la 0,4mm la 4mm in fuctie de preferinte.Accesoriile  pentru  mobilierul de serie si la comanda sunt de la producatori cu renume in industria mobilei ca si ;FGV Hettich,Blum,Grass,Telma,Egger,Kronospan,Wodego,Blanco Va asteptam in magazinele noastre pentru a va convinge.


        Va dorim o zi excelenta.

cms-img